❈ Bachbloesemadvies ❈

Omwille van hun energetische en rationeel moeilijk te begrijpen werking worden Bachbloesems door sceptici soms nog ten onrechte als één of andere vorm van 'kwakzalverij' aanzien. Hun werking kan nochtans vrij eenvoudig uitgelegd worden aan de hand van de wetten van de fysica. Of om het met de woorden van de beroemde natuurkundige Albert Einstein te zeggen: "Alles is energie". Dit betekent dat alles in de natuur (mensen, planten, dieren), maar ook gemoedstoestanden een eigen frequentie of trillingsniveau hebben. Deze energieën oefenen onderling een invloed uit op elkaar.

De Britse arts Dr. Edward Bach ontdekte dat de fijnstoffelijke energieën van bepaalde wilde bloemen, struiken en bomen een belangrijke steun konden zijn om emoties zoals angst, verdriet, onrust, gebrek aan zelfvertrouwen, schuldgevoel, piekeren, overbezorgdheid enz... terug in balans te brengen. Hij ontwikkelde hiervoor in totaal 38 verschillende bloesemremedies.

Bachbloesems kunnen door iedereen gebruikt worden, van baby tot bejaarde, van plant tot dier en beïnvloeden de werking van reguliere medicatie of andere medische behandelingen niet.

Zelf pas ik bachbloesemadvies enkel toe in combinatie met gespreksbegeleiding. De prijs van een consult is inclusief een gratis en op maat gemaakt flesje Bachbloesems.